luni, 10 martie 2014

Samsung se declară pregătit să-și ofere propriile servicii de imprimare online adăugând substantive cum ar fi Securitate sau NFC în joc!

Coreenii par pregătiți să se concentreze anul acesta pe oferte multiple. Plecând de la hardware cu ocazia MWC 2014 și până la noi oferte software, la noi servicii. Primul dintre acestea s-a referit la muzică, mai precis radio streaming și ceea ce propune această poziție exclusiv dedicată terminalelor Galaxy de top. Apoi, se pare că vorbim doar de început, pentru că noul anunț se declară și mai “solid”.

Deși noi încă peferăm stilul tradițional, de a stoca imaginilie local și a le imprima acasă sau la “un prieten sau vecin”, aflați că “afară” lucrurile stau altfel. Nu am văzut altă cale de a mă exprima, decât cu virgulele de rigoare. Vorbind de un serviciu’ ce la noi pare complet de domeniul viitorui îndepărtat, la foarte îndepărtat. Vorbesc de: stocarea imaginilor personale, în mod sigur (secure) online. Apoi predarea lor pentru imprimare, doar cu câteva click-uri, din nou online și din nou beneficiind de confidențialitate maximă.

Ajunge? Nu!? Bine atunci mai adăugăm și modul de transmitere prin NFC al imaginilor și disponibilitatea a până la 20 de poziții de imprimare simultană. Aceasta este oferta cu care Samsung va concura, prin intermediul interfeței mobile. Și vor începe, cum de altfel ne-am fi așteptat, cu Android. Apoi își vor extinde oferta către iOS și...cine știe. Probabil se vor adapta pe parcurs. Ce înseamnă toate acestea pentru noi. Nu voi “sări” la cocluzii. Ci voi aștepta. Să vedem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu