sâmbătă, 8 martie 2014

Samsung Galaxy F, un concept de Galaxy S5 cu design metalic şi forma uşor modificată

Se pare că Galaxy S5 a atras ceva nemulţumiri la capitolul design, astfel încât există deja concepte care modifică formatul acestui nou venit. Ivo Maric a creat un astfel de concept, pe care l-a numit pur şi simplu Samsung Galaxy F.
El e un soi de Galaxy S5 cu unele modificări, dar păstrează grosimea de 8.1 mm a lui Galaxy S5. Se remarcă aici şi modificarea curbării colturilor handsetului şi acea margine uşor îndoită, pentru un spirit mai masculin al telefonului. În plus, acest concept de Galaxy F are carcasa metalică, iar forma butonului Home a fost şi ea uşor schimbată.
Remarcăm şi prezenţa unui buton fizic de cameră şi a încă unui buton, căruia i se poate atribui o funcţie specială, de la blitz şi HDR la alte comenzi standard. Samsung Galaxy F vine cu un display de 5.2 inch, o baterie înlăturabila, iar zona camerei arata ca pe Galaxy S5, ceea ce înseamnă că primim şi acel senzor cardiac.

În plus, remarc şi un capac în partea inferioară pentru portul microUSB, deci probabil şi acest model e rezistent la apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu