sâmbătă, 8 martie 2014

Opera pentru Android oferă redare video prin intermediul browser-ului și multe alte îmbunătățiri, cu versiunea 20! (Video)

Nu cred că sunt mulți aceia care nu au auzit sau avut de-a face cu Opera - brower-ul ce odată se afla în top ca cea mai viabilă soluție de navigare, în perioada non-smartphone-urilor. Apoi tot Opera este primul navigator oferit gratuit, să pună baze reale reducerii consumului de date navigând pe internet, prin metoda compresiei.
Ce oferă aceasta. Pe lângă caracteristica menționată în titlu, prin intermediul suportului pentru motorul WebRTC, o modificare consistentă o constituie “ridicarea” motorului Chromium - webkit la versiunea 33.


Noua versiune versiune 20 a Opera aduce, de asemenea, îmbunătățiri la nivelul API-ului HTML5 și poate mai concludent pentru utilizatori, oferă noi mijloace de modificare a interfeței. Aș spune mai mult decât promițător, dacă mai adăugăm și evoluția generală a motorului de descărcare și stabilității aplicației. Pentru cine vrea să se convingă, versiunea nouă și-a luat locul pe Store de foarte puțin timp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu